Deze week in Avrobode: Leontine Borsato en Nick Schilder

Alles weten over de televisie van 18 tot en met 24 november? De 46ste Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Leontine Borsato is weer helemaal terug

Eerder maakte Leontine Borsato programma’s als Hart in aktie, Een goede buurt en Alles is liefde; haar nieuwe presentatieklus bij SBS 6, Bonje met de buren, ligt volgens ­Leontine in het verlengde daarvan. Samen met Dennis van der Geest lost ze burenruzies op. “Soms denk ik wel: waar gaat dit over?!”, geeft de presentatrice toe in Avrobode, “maar vaak ligt er een dieper probleem onder.”

Fit de winter door met deze tips van Olga

Als het buiten koud is en binnen lekker warm, kost het meer moeite om dagelijks een half uurtje te bewegen. Olga Commandeur, de presentatrice van Nederland in beweging, geeft in Avrobode tips om toch fit de winter door te komen. “Maak het jezelf vooral niet te gemakkelijk. Gebruik bijvoorbeeld niet een afstandsbediening voor de lampen, maar sta op uit je stoel en loop naar de lichtknopjes.”

Nick Schilder nu ook solo op televisie

Nick Schilder is onlosmakelijk verbonden met Simon Keizer, met wie hij het populaire zangduo Nick & Simon vormt en voor SBS 6 programma’s maakt. Sinds een paar weken is de 34-jarige Volendammer en vader van drie ook solo op tv te zien: als spelleider in de kennisquiz Keep it cool. “Als voorbereiding heb ik beelden teruggekeken van presentatoren die ik goed vind, zoals Linda de Mol en Kim-Lian van der Meij.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 46. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.