In Avrobode

In Avrobode

Maria Goos: ‘Altijd wilde ik loyaal zijn'

Naar aanleiding van de succesvolle vertelvoorstelling Smoeder maakte schrijfster Maria Goos een interviewreeks. Het zijn gesprekken over de impact van ouders op het leven van hun kinderen en hoe iedereen...

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Anniek Pheifer en Maria Goos

Alles weten over de televisie van 25 september t/m 1 oktober? Nummer 39 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Derk Bolt en Rutger van den Broek

Alles weten over de televisie van 18 t/m 24 september? Nummer 38 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Heel Holland Bakt nog een keer en Kefah Allush

Alles weten over de televisie van 4 t/m 10 september? Nummer 36 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Nicolette Kluijver en Astrid Joosten

Alles weten over de televisie van 28 augustus t/m 3 september? Nummer 35 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Paralympiërs op medaillejacht en Carrie ten Napel

Alles weten over de televisie van 21 t/m 27 augustus? Nummer 34 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
In Avrobode

Carrie ten Napel: 'Experts zijn nu publiek bezit’

Door de coronacrisis zijn virologen en medici BN’ers geworden. In Nieuwe gezichten vertellen ze aan Carrie ten Napel over de impact van hun bekendheid.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Martine van Os en Janny van der Heijden

Alles weten over de televisie van 7 t/m 20 augustus? Nummer 32/33 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Jaïr Ferwerda en Giovanca Ostiana

Alles weten over de televisie van 24 juli t/m 6 augustus? Nummer 30/31 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer