De nieuwe Avrobode

Achtergrond

Deze week: Lingo en Marco Borsato

Alles weten over de televisie van 24 t/m 30 augustus? Nummer 34 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Marco Borsato: ‘Ik was een laatbloeier’

Als er één coach van The voice senior nauw betrokken is bij zijn kandidaten, is het Marco Borsato. Met diezelfde toewijding die hij heeft voor zijn gezin. ’Mijn kinderen kiezen...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Gerard Cox en Harrie Jekkers

Alles weten over de televisie van 10 augustus t/m 23 augustus? Nummer 32-33 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Marlayne Sahupala en Denkend aan Holland

Alles weten over de televisie van 27 juli t/m 9 augustus? Nummer 30 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Martine van Os en André Kuipers

Alles weten over de televisie van 13 t/m 26 juli? Het dubbelnummer 28/29 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Sjoerd Ramshorst en David Cave

Alles weten over de televisie van 22 t/m 28 juni? Nummer 25 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Sophie Hilbrand en Lucille Werner

Alles weten over de televisie van 15 t/m 21 juni? Nummer 24 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Nicolette Kluijver en Winfried Baijens

Alles weten over de televisie van 8 t/m 14 juni? Nummer 23 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Nadia Zerouali & Wilfred Genee

Alles weten over de televisie van 1 t/m 7 juni? Nummer 22 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer