De nieuwe Avrobode

De nieuwe Avrobode

Saskia Noort: 'Een eiland geeft een beschermd gevoel'

Het Oerol theaterfestival op Terschelling is afgelast. Toch gaat Cornald Maas naar het Waddeneiland om zijn vaste programma Opium op Oerol te maken. Schrijfster Saskia Noort is een van zijn...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Hugo Borst en Saskia Noort

Alles weten over de televisie van 12 t/m 18 juni? Nummer 24 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Gijs Staverman: ‘Ik was toe aan iets nieuws'

Op 10 mei verhuisde radiomaker Gijs Staverman na zeven jaar op NPO Radio 2 van de lunch naar een later tijdstip in de middag met het nieuwe programma 'Gijs 2.4'....

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Hans Kesting en Simone Kleinsma

Alles weten over de televisie van 29 mei t/m 4 juni? Nummer 22 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Jeangu Macrooy en Edwin Evers

Alles weten over de televisie van 22 t/m 28 mei? Nummer 21 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Edsilia Rombley en Cornald Maas

Alles weten over de televisie van 15 t/m 21 mei? Nummer 20 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Dionne Stax en Michiel van Erp

Alles weten over de televisie van 8 t/m 14 mei? Nummer 19 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Nick, Simon & Kees en Johanna ter Steege

Alles weten over de televisie van 24 t/m 30 april? Nummer 17 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: George Baker en Astrid Joosten

Alles weten over de televisie van 5 t/m 11 december? Nummer 49 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer