De nieuwe Avrobode

Achtergrond

Deze week: Eelco Bosch van Rosenthal en Trijntje Oosterhuis

Alles weten over de televisie van 4 t/m 10 april? Nummer 14 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Viktor Brand en Tom Kleijn

Alles weten over de televisie van 28 maart t/m 3 april? Nummer 13 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Tom Kleijn: ‘Ik wil nog steeds op avontuur’

In zijn programma Na de klap reist journalist Tom Kleijn naar plekken waar een ramp is gebeurd en spreekt jaren na dato met de mensen die werdoor getroffen zijn.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Karin Bloemen: 'Mannen moet je soms corrigeren'

In het programma Hiphop stars rapt Karin Bloemen over het seksueel misbruik in haar jeugd. ‘Het is een manier om jonge slachtoffers hierover aan het praten te krijgen.’

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Astrid Sy en Karin Bloemen

Alles weten over de televisie van 21 t/m 27 maart? Nummer 12 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Willemijn Veenhoven en boerin Steffi

Alles weten over de televisie van 14 t/m 20 maart? Nummer 11 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: John Williams en Harm Edens

Alles weten over de televisie van 7 t/m 13 maart? Nummer 10 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Welmoed Sijtsma: 'Ik heb graag grip en controle'

Welmoed Sijtsma (29) heeft een stormachtige carrière. Naast Goedemorgen Nederland presenteert ze sinds begin dit jaar ook Op1. ‘Ik probeer me niet gek te laten maken en dat lukt meestal...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Flikken Maastricht en Welmoed Sijtsma

Alles weten over de televisie van 29 februari t/m 6 maart? Nummer 9 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer