De nieuwe Avrobode

Achtergrond

Deze week: Wie is de Mol? en Stef Bos

Alles weten over de televisie van 26 september t/m 2 oktober? Nummer 39 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Stef Bos: ‘Ik ben een laatbloeier’

Liedjesschrijver Stef Bos luisterde naar zijn intuïtie en besloot mee te doen aan Beste Zangers. Het bleek een van de betere beslissingen in zijn carrière. ‘Er klopte iets wat je...

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Thom Hoffman en Lies Visschedijk

Alles weten over de televisie van 19 t/m 25 september? Nummer 38 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Roel van Velzen en René Froger

Alles weten over de televisie van 12 t/m 18 september? Nummer 37 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

René Froger: 'Laten we positief blijven'

In Lieve Frogers vervult de familie Froger wensen van mensen in het land. door de coronacrisis leek het programma in gevaar te komen, maar het gezin zag al snel kansen....

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Anita Witzier en Marlijn Weerdenburg

Alles weten over de televisie van 5 t/m 11 september? Nummer 36 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Renze Klamer en Simon Keizer

Alles weten over de televisie van 29 augustus t/m 4 september? Nummer 35 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: The great British bake off en Angela Groothuizen

Alles weten over de televisie van 22 t/m 28 augustus? Nummer 34 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Sergio Herman en Lucille Werner

Alles weten over de televisie van 8 t/m 21 augustus? Nummer 32-33 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer