De nieuwe Avrobode

Achtergrond

Deze week in Avrobode: Sophie Hilbrand en Een huis vol

Alles weten over de televisie van 15 t/m 21 december. Nummer vijftig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Heel Holland bakt & Caroline de Bruijn

Alles weten over de televisie van 8 t/m 14 december. Nummer negenenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Willemijn Hoebert: ‘De knop moet echt om'

Willemijn Hoebert (40) is met de NOS-collega's Peter Kuipers Munneke en Gerrit Hiemstra te zien in de thema-avond 'Wat een weer!'. De klimaatverandering verontrust haar: ‘Van sommige berichten ga ik...

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Amalia 15 jaar en Willemijn Hoebert

Alles weten over de televisie van 1 t/m 7 december. Nummer achtenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Noortje Herlaar: 'Lois is steengoed, maar ook asociaal’

Lois Elzinga onderzoekt bij de Alkmaarse politie elke week een nieuwe moordzaak. Noortje Herlaar speelt de rechercheur in de driedelige thrillerserie, die is gebaseerd op de boekenreeks van Simone van...

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week in Avrobode: Joris zoekt troost & Noortje Herlaar

Alles weten over de televisie van 24 t/m 30 november. Nummer zevenenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Joke Bruijs en Floortje Dessing

Alles weten over de televisie van 17 t/m 23 november. Nummer zesenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Peter Koelewijn en Martijn Krabbé

Alles weten over de televisie van 10 t/m 16 november. Nummer vijfenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Rivkah op het Veld en Het Familiediner

Alles weten over de televisie van 3 t/m 9 november. Nummer vierenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer