De nieuwe Avrobode

Achtergrond

Deze week: Fedja van Huêt en Ilja Gort

Alles weten over de televisie van 18 t/m 24 januari? Nummer 3 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Antoinette Hertsenberg en Jeroen Rietbergen

Alles weten over de televisie van 11 t/m 17 januari? Nummer 2 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Margriet Vroomans: 'Elk verhaal raakt me'

Ze wil dat hun namen genoemd worden, hun muziek gehoord. Ze wil ze eren, de musici die de Tweede Wereldoorlog niet of ternauwernood overleefden. Presentatrice Margriet Vroomans van De ochtend...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: André Rieu en Nadia Zerouali

Alles weten over de televisie van 21 december t/m 3 januari? Het kerstnummer 51/52 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Dominic Seldis: 'Hier voel ik me thuis'

Jurylid Dominic Seldis heeft weer intens genoten van dit seizoen van Maestro. Het gaat hem sowieso voor de wind. 'Ik heb hard gewerkt om hier te komen.'

Lees meer
De nieuwe Avrobode

Deze week: Anna Yilmaz en Dominic Seldis

Alles weten over de televisie van 14 t/m 20 december? Nummer 50 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Sabine Uitslag en Frits Spits

Alles weten over de televisie van 7 t/m 13 december? Nummer 49 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Prins Bernard en Marianne Timmer

Alles weten over de televisie van 30 november t/m 6 december? Nummer 48 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Manuëla Kemp en Tom Egbers

Alles weten over de televisie van 23 t/m 29 november? Nummer 47 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer