Achtergrond

Achtergrond

Trijntje Oosterhuis: ‘Het moederschap is mijn roeping’

Zangeres Trijntje Oosterhuis speelt Maria in The Passion, dat dit jaar helaas niet kan plaatsvinden door het coronavirus. Als alternatief zijn de mooiste momenten van de afgelopen jaren te zien....

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Eelco Bosch van Rosenthal en Trijntje Oosterhuis

Alles weten over de televisie van 4 t/m 10 april? Nummer 14 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Viktor Brand en Tom Kleijn

Alles weten over de televisie van 28 maart t/m 3 april? Nummer 13 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Astrid Sy en Karin Bloemen

Alles weten over de televisie van 21 t/m 27 maart? Nummer 12 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Willemijn Veenhoven: 'Ik leg mezelf veel druk op’

Na vijftien jaar radio hakte Willemijn Veenhoven na lang twijfelen de knoop door. Ze maakte de overstap naar televisie. Sinds kort is ze medepresentatrice van Op1 en Vroege vogels.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Willemijn Veenhoven en boerin Steffi

Alles weten over de televisie van 14 t/m 20 maart? Nummer 11 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

John Williams: 'Bij alles vraag ik me af: waarom?'

We kennen hem van Een dubbeltje op zijn kant en Help, mijn man is klusser! Zijn nieuwe programma over uitvindingen is in wezen hetzelfde. ‘Het gaat altijd over mijn grote...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Flikken Maastricht en Welmoed Sijtsma

Alles weten over de televisie van 29 februari t/m 6 maart? Nummer 9 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Erica op reis en Roos Moggré

Alles weten over de televisie van 22 t/m 28 februari? Nummer 8 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer