Achtergrond

Achtergrond

Floortje Dessing: ‘Ik ben gefascineerd door het onbekende'

In Floortje en de ambassadeurs onderzoekt Floortje Dessing de wereld van Nederlandse ambassades in het buitenland. Een droom voor de presentatrice die als kind al gefascineerd was door verre streken.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Joke Bruijs en Floortje Dessing

Alles weten over de televisie van 17 t/m 23 november. Nummer zesenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Peter Koelewijn en Martijn Krabbé

Alles weten over de televisie van 10 t/m 16 november. Nummer vijfenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Martijn Krabbé: ‘Superleuk om eens iets anders te presenteren’

Martijn Krabbé presenteert The voice of Holland samen met Wendy van Dijk, maar de nieuwe kennisquiz Nationale Postcode Loterij: De weg naar het miljoen draagt hij alleen. Hij belooft een...

Lees meer
Achtergrond

Rivkah op het Veld: ‘Ik heb al vijf jaar m’n droombaan’

Studio sport-presentatrice Rivkah op het Veld (28) viert dit jaar een jubileum. Tien jaar geleden begon ze bij de NOS met een bijbaantje achter de schermen. Inmiddels is ze vijf...

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Rivkah op het Veld en Het Familiediner

Alles weten over de televisie van 3 t/m 9 november. Nummer vierenveertig van Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Peter van der Vorst en Brigitte Kaandorp

Alles weten over de televisie van 27 oktober t/m 2 november De drieënveertig Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Marlijn Weerdenburg: ‘Ik kreeg constant opmerkingen over mijn uiterlijk’

Marlijn Weerdenburg volgt in Het voedselgevecht zes jonge mensen met een eetstoornis. ‘Met dit programma willen we vooral de kracht van deze jongeren laten zien.

Lees meer
Achtergrond

Deze week in Avrobode: Marlijn Weerdenburg en Anita Witzier

Alles weten over de televisie van 20 t/m 26 oktober De tweeënveertig Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer