Achtergrond

Achtergrond

Deze week: George Baker en Astrid Joosten

Alles weten over de televisie van 5 t/m 11 december? Nummer 49 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Astrid Joosten: 'De balans is terug'

Op1 kent sinds een paar weken een verrassend nieuw presentatieduo op de vrijdagavond: Astrid Joosten en Paul de Leeuw. Voor Joosten een welkome aanvulling op haar werk.

Lees meer
Achtergrond

Anna Gimbrère: 'Ik leer heel graag'

Anna Gimbrère is het vaste gezicht De monitor, naast Teun van de Keuken. De presentatrice is een vreemde eend in de media. Ze studeerde theoretische natuurkunde en is gek op...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Leo Blokhuis en Anna Gimbrère

Alles weten over de televisie van 28 november t/m 4 december? Nummer 48 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Elise Schaap en Gijs Rademaker

Alles weten over de televisie van 14 t/m 20 november? Nummer 46 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Leonie ter Braak: 'Ik omarm elk jaar'

Presentatrice Leonie ter Braak hoorde in 'Uit het leven gegrepen: Erasmus MC' ontroerende verhalen van ziekenhuisbezoekers. Ze leren haar meer genieten van het leven. 'Mijn gezondheid neem ik niet meer...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Victor Reinier en Leonie ter Braak

Alles weten over de televisie van 7 t/m 13 november? Nummer 45 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Özcan Akyol: 'Ik leef best intens'

Schrijver en columnist Özcan Akyol is scherp en gaat conflicten niet uit de weg. Als presentator van Sterren op het doek laat hij een warmere kant van zichzelf zien. Een...

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Ali B. & Özcan Akyol 

Alles weten over de televisie van 31 oktober t/m 6 november? Nummer 44 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer