Achtergrond

Achtergrond

Anita Witzier: 'De setting is lekker intiem'

Anita Witzier duikt in TV-toppers steeds samen met twee BN’ers in het zeventigjarige tv-archief. Ze geeft een nieuwe draai aan het zaterdagavond- programma dat Jos Brink ooit ook presenteerde.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Joris Linssen en Anita Witzier

Alles weten over de televisie van 11 t/m 24 juli? Nummer 28/29 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Reuzenpanda's en Olga Commandeur

Alles weten over de televisie van 27 juni t/m 10 juli? Nummer 26/27 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Roos Moggré en Jaap Jongbloed

Alles weten over de televisie van 20 t/m 26 juni? Nummer 25 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer
Achtergrond

Jaap Jongbloed: 'Die ongemakkelijkheid blijft leuk’

Hoe ziet Het mooiste meisje van de klas eruit in coronatijd? Jaap Jongbloed over het programma dat hij al twaalf jaar presenteert. ‘Na een tijdje zonder opnames word ik weer...

Lees meer
Achtergrond

Sybran Niessen: 'Veel vragen over vakantie, juist nú’

De focus van MAX vakantieman ligt dit jaar noodgedwongen op vakantie in Nederland. Maar mochten we straks alsnog naar het buitenland kunnen, dan vertelt Sybrand Niessen hoe en waarheen.

Lees meer
Achtergrond

Brenda Blethyn: 'Ik zie Vera als een goede vriendin'

Hoofdinspecteur Vera Stanhope keert terug in vier nieuwe afleveringen van de Britse misdaadserie Vera. Actrice Brenda Blethyn vertolkt de titelrol. ‘We komen eindelijk iets meer te weten over haar verleden.’

Lees meer
Achtergrond

Sophie Hilbrand: 'Ik geniet vooral van de psychologie’

In een nieuw seizoen Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand weer met opstandige burgers in lokale conflicten. ‘We werden overal afgewimpeld.’

Lees meer
Achtergrond

Deze week: Bertrie Wierenga en Nick Schilder

Alles weten over de televisie van 23 mei t/m 29 mei? Nummer 21 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Lees meer