Deze week: Erik Scherder en Hans Kazàn

Alles weten over de televisie van 29 juni t/m 12 juli? Nummer 26+27 van Avrobode van 2024 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Zomer interview Hans Kazàn

Er zijn van die zomers die een leven bepalen. Om een ingrijpende gebeurtenis of een levensveranderend inzicht. Spreker en goochelaar Hans Kazàn: ‘We zijn verhuisd naar de plek waar we zo graag wilden zijn.’

Dertigers is terug

De tv-serie Dertigers is terug. Het vijfde seizoen speelt in een andere stad en gaat over een nieuwe vriendengroep, gespeeld door nieuwe acteurs. Claire Bender en Sebastián Mrkvicka zijn twee van hen.

Tour de chance

Liefhebbers van de Tour de France gaan dit jaar op het puntje van hun stoel zitten, volgens wielerkenners Dione de Graaff, Andries Lamain en Roxane Knetemann.

Leven met een positieve bril

Optimisme is gezond. Maar wat als je van nature niet positief bent ingesteld? In Erik Scherder en het nut van optimisme legt de hoogleraar neuropsychologie uit dat optimisme redelijk makkelijk te trainen is.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 26+27. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.