Deze week: Matijn Nijhuis en Maria Fiselier

Alles weten over de televisie van 24 december t/m 6 januari? Nummer 52 van Avrobode van 2022 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Interview Maria Fiselier

Dit jaar presenteert Maria Fiselier ‘De kerstmatinee’ vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. De gepassioneerde mezzosopraan vertelt over haar band met Kerstmis.

Vrolijk voor de televisie

Kerst is hét moment voor een hartverwarmende film. En na zo’n ‘happy end’ blijf je steevast achter met een tevreden gevoel. Wat doet dat met ons? Een korte studie, plus zeven tips voor de beste films en series in het genre.

Matijn Nijhuis brengt blij nieuws

Onverdraagzaamheid, economische misère, een aarde die opwarmt. Van het dagelijks nieuws wordt niemand echt blij. Toch waren er dit jaar ook berichten die vrolijk en tevreden stemden, weet NPO Radio 2-nieuwslezer Matijn Nijhuis.

Leven in hoop

Het zijn moeilijke tijden. Al is het niet voor het eerst dat velen van ons, gedwongen door onzekerheid en dreiging, het zuiniger aan moeten doen. Wanneer zakken we door de grens van onze tevredenheid? Hoe ging het vroeger dan? Redacteur Ella Weisbrod herinnert zich de beperkingen, maar ook het optimisme en de saamhorigheid uit haar familie.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 52. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.