Deze week in Avrobode: RTL 4 begint met Soof en tweede seizoen CMC

Alles weten over de televisie van 20 tot en met 26 januari? De derde Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Ricky Koole: “Mijn personage brengt kleur in CMC”

Na het succes van het eerste seizoen krijgt de RTL 4-ziekenhuisserie CMC een vervolg. Actrice Ricky Koole, die directrice Cleo de Waard speelt, licht in Avrobode alvast een tipje van de sluier op. “Cleo krijgt het zwaar te verduren. Door de druk die op haar schouders ligt, wordt ook haar relatie flink op de proef gesteld. Dit seizoen wordt een stuk smeuïger.”

Nu ook een serie over de stuntelige Soof

“Eigenlijk is Soof veel leuker dan ik ben; haar leven is een stuk sprankelender”, vertelt actrice Lies Visschedijk over Soof. Na twee succesvolle films is vanaf zondag 21 januari ook een tiendelige serie te zien over de stuntelige en innemende kok. Avrobode spreekt Lies over haar personage.

Bart Veldkamp gaat nog steeds zijn eigen weg

Bart Veldkamp (50) won een kwarteeuw geleden olympisch goud op de 10 kilometer in Albertville in 1992. In een nieuwe aflevering van Andere tijden sport blikt hij terug op deze grootste triomf uit zijn schaatsloopbaan. Avrobode heeft een mooi gesprek met de oud-topsporter. “Dit goud gaf me rust.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 3. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.