Deze week in Avrobode: Droomhuis Gezocht blikt terug en het verleden van Sacha de Boer

Alles weten over de televisie van 8 tot en met 14 april? De veertiende Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Wat gebeurt er ná Droomhuis gezocht?

In de laatste aflevering van dit seizoen ‘Droomhuis gezocht’ zoekt Sybrand ­Niessen enkele oud-kandidaten op voor wie hij eerder paleisjes in het buitenland heeft ­gezocht. Is het Theo en Karin gelukt een droomhuis te vinden? Het stel vertelt er alles over in de nieuwe Avrobode.

Het verborgen verleden van Sacha de Boer

Brandpunt-presenta­trice Sacha de Boer wist al dat haar overgrootmoeder uit Schotland kwam. In het NTR-programma Verborgen verleden graaft ze verder in haar familieverleden. “Het ene hoogtepunt volgde op het andere”, vertelt Sacha aan Avrobode. “Ik bleek ontzettend coole voorzaten te hebben. Zo is er een directe connectie met Robert the Bruce, de koning van Schotland in het begin van de veertiende eeuw. Toen ik dat hoorde, viel ik van mijn stoel!”

5 vragen aan Kees van der Spek

Nadat hij zelf eens vreselijk was opgelicht in Thailand, bedacht Kees van der Spek Oplichters in het buitenland. Vanaf zondag 9 april is het programma terug op SBS 6. “Dit soort beelden zijn de beste manier om mensen te waarschuwen”, aldus Kees in de nieuwe Avrobode. “En ik kan iedere maand lekker op avontuur. Hoe leuk is dat?”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 14. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.