Deze week in Avrobode: Angela Groothuizen over Voor ik het vergeet

Alles weten over de televisie van 1 tot en met 7 april? De dertiende Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Angela Groothuizen over Voor ik het vergeet

Voor het nieuwe RTL 4-programma Voor ik het vergeet volgt Angela Groothuizen zes jonge mensen met een vorm van dementie. Die verhalen kwamen erg dichtbij, vertelt ze in de Avrobode. “Ik realiseer me nu pas hoe zwaar mijn moeder het had met zorgen voor mijn vader.”

Victor Mids verhuist met Mindf*ck naar NPO 1

Victor Mids heeft onder anderen premier Mark Rutte en Wendy van Dijk gestrikt voor het nieuwe seizoen van Mindf*ck. Deze reeks is voor het eerst te zien op het hoofdpodium van de publieke omroep: zaterdagavond, NPO 1. “Een grote eer”, noemt Victor het in de Avrobode. “Dat is toch de Champions League van de Nederlandse televisie!”

Wat weet u van Witse?

Rechercheur en brombeer Witse maakt zich op voor een nieuw seizoen Witse, het negende en allerlaatste van de Vlaamse politieserie. Test in de Avrobode wat u na al die tijd weet van de politiecommissaris. Op wie is het personage Witse bijvoorbeeld gebaseerd? En hoe heette zijn vriendin?

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 13. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.