Kijktips

TIP ZA NPO 1

Stadsmormels

Het konijn is een plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken. Maar toch kan je nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

Lees meer
TIP VR NPO 3

Bureau Sport

Kickbokskampioen Jorina Baars gaat de ring in om te boksen tegen Olympisch deelnemer Enrico La Cruz. En Erik Dijkstra ontmoet de eerste vrouw met een stadionverbod in Nederland.

Lees meer
TIP VR NPO 2

Dit zijn wij

Michiel van Erp volgt Carlo en Carolien die zich op een onderwaterbevalling verheugen. Kay en Mandy hopen dat Mandy in hun woonwagen kan bevallen.

Lees meer
TIP DO NPO 2

Kunstraadsels

Professor Frans Grijzenhout buigt zich over het doek 'Portret met twee tweelingen'. De schilder is onbekend.

Lees meer
TIP DO SBS 6

De wereld rond met 80-jarigen

De groep bejaarden reist van Canada naar Guatemala, en wel naar de stad Antigua. Ze draaien mee in een traditionele mayafamilie.

Lees meer
TIP WO RTL 4

Van der Vorst ziet sterren

Peter van der Vorst is thuis bij zangeres Edsilia Rombley en haar man, Tjeerd Oosterhuis. Verder gaat Peter op bezoek bij presentator, schrijver en theatermaker Marc de Hond.

Lees meer
TIP DI NPO 3

Radio GaGa

Alles leeft door elkaar in 't Groene Sticht: daklozen, gezinnen in koopwoningen, verstandelijk beperkten, studenten en mensen in een woongroep. Iedereen is welkom, mits je wat bijdraagt aan de wijk.

Lees meer
TIP DI RTL 4

Verminkt

De uit Israël afkomstige Ellenore onderging een facelift in Hongarije. Dat ging gruwelijk mis. Misha liet haar lippen opspuiten door een beunhaas. Nu durft ze de straat niet meer op.

Lees meer
TIP MA NPO 1

We zijn er bijna!

De 44-kopigge reisgroep staat op een bijzondere camping bij Pozzuoli, een kleine havenstad vlakbij Napels.

Lees meer