Deze week: Ivo Niehe en de jaarquiz

Alles weten over de televisie van 19 december t/m 1 januari? Nummer 51/52 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Interview Ivo Niehe

2020 was een bijzonder jaar voor Ivo Niehe (74). Hij is al veertig jaar een vaste waarde op de Nederlandse televisie en daarvoor werd hij dit jaar geëerd met een Oeuvre-Ring. Met pensioen? Ivo moet er niet aan denken. ‘Ik vind werken nog steeds ongelooflijk leuk.’

Kerst met elkaar

Het afgelopen jaar stond in het teken van corona. Een moeilijke tijd, maar de crisis haalt ook het goede in mensen naar boven. Jan, José, Tim en Mariëlle vertellen over hun bijzondere initiatieven. En ze geven een tip om deze Kerst iets voor een ander te betekenen.

Jaarquiz: 2020 in 20 vragen

2020 verliep voor veel mensen anders dan gedacht. Wat herinnert u zich van dit jaar vol onverwachte gebeurtenissen? Zet de letters van de juiste antwoorden op een rij voor de oplossing: een echte kerstklassieker.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 51/52. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.