Deze week: Antoinette Hertsenberg en Stefan de Walle

Alles weten over de televisie van 23 t/m 29 april? Nummer 17 van Avrobode van 2022 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Interview Stefan de Walle

Stefan de Walle (56) speelt in Tweede Hans de rol van Hans, die gedwongen met pensioen gaat. Na deze tegenslag moet hij zichzelf opnieuw uitvinden. Voor de acteur was dat heel herkenbaar.

Koningsdag: prinsessen én publiek

Op 27 april viert koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Maastricht. In 2020 kon de viering door corona niet doorgaan, maar nu staat de Limburgse hoofdstad klaar om de koninklijke familie te ontvangen.

De opluchting van de koningin

Dit jaar is het zestig jaar geleden dat koningin Wilhelmina overleed. Een nieuwe documentaireserie laat zien hoe de vorstin vijftig jaar over Nederland regeerde, en worstelde.

Gezonder leven in de volkswijk

In Beter! volgt Antoinette Hertsenberg in zes afleveringen vier inwoners van de volkswijk Voorstad in Deventer. Zij krijgen professionele hulp om zich een gezondere leefstijl aan te meten.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 17. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.