Deze week in Avrobode: De Winterspelen en Katja Schuurman

Alles weten over de televisie van 10 tot en met 16 februari 2018? De zesde Avrobode is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Special: de Olympische Winterspelen in Pyeongchang

De 23ste Olympische Winterspelen gaan op 9 februari van start. Wat kunt u verwachten in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang en op welke sporters moet u letten? Avrobode zet alles voor u op een rijtje. Van de nieuwe disciplines tot de Nederlandse medaillekandidaten tot het volledige schema met alle sporten.

“Deze Spelen worden onvergetelijk”

Erben Wennemars heeft van zijn hobby tweemaal zijn beroep gemaakt. Hij begon met schaatsen als liefhebber, werd er goed in en ging er geld mee verdienen. Nadat hij zich in 2010 niet had geplaatst voor de Olympische Spelen in Vancouver, ging hij mee als schaatsanalist. “Mijn vrouw hoopte dat ons leven na mijn schaatscarrière rustiger zou worden,” vertelt Erben in Avrobode, “maar het is nog steeds druk.”

Katja Schuurman doet Memories op haar eigen manier

Katja Schuurman volgt Anita Witzier op als het gezicht van Memories. Ze heeft veel gehad aan de tips van Anita, maar Katja geeft ook een eigen twist aan het iconische programma. “Ik heb eraan toegevoegd dat we in de laatste minuten aan de mensen vragen hoe ze de hereniging hebben ervaren”, vertelt ze aan Avrobode. “Ik vond het heel frustrerend als ze na de ontmoeting het beeld uit liepen, zonder over de afloop te vertellen.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 6. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.