Deze week in Avrobode: Tijl B op volle toeren, Chantal versus Wendy en de burn-out van Sophie Hilbrand

Alles weten over de televisie van 18 tot en met 24 maart? De elfde Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Tijl Beckand: “Boeiend om twee werelden samen te voegen”

Tijl Beckand treedt in de voetsporen van Ali B. In zijn nieuwe programma Tijl B op volle toeren verbindt hij artiesten uit de klassieke muziek met Nederlandse popmuzikanten. Zo laat hij twee genres samensmelten. “Ik vond het boeiend om die twee totaal verschillende muziekstammen bij elkaar te zien komen,” legt Tijl uit in de Avrobode, “want de artiesten hadden geen idee hoe het er in andermans wereld aan toe gaat.”

Chantal versus Wendy

Jarenlang hadden hartsvriendinnen Chantal Janzen en Wendy van Dijk maar één wens: samen een programma presenteren. Met Janzen & Van Dijk: Voor al uw bruiloften en partijen is dat gelukt. In deze show strijden stellen voor een grandioos (bruilofts)feest. Wie zou de beste planner voor feesten en partijen zijn? De Avrobode onderzoekt het via de categorieën amusementswaarde, gevoel voor humor, succesfactor, luisterend oor en ervaringsdeskundige.

Vijf vragen aan Sophie Hilbrand

Na twee series over het taboe rondom cosmetische ingrepen stort Sophie Hilbrand (41) zich in de vierdelige reeks Sophie in de mentale kreukels op het het fenomeen burnout. Daar weet ze veel van: vierenhalf jaar geleden zat ze zelf opgebrand thuis. “Op een gegeven moment ging het niet meer”, vertelt Sophie in de Avrobode. “Ik was op en wilde maar één ding: in bed liggen.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 11. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.