Deze week in Avrobode: Suzanne Bosman en Voice-coach Anouk

Alles weten over de televisie van 14 tot en met 20 oktober? De 41ste Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Suzanne Bosman: “Radio is intiemer dan televisie”

Suzanne Bosman is een bekend ­tv-gezicht. Ze was dertien jaar lang anchor bij RTL Nieuws en ­presenteert de laatste drie jaar ook EenVandaag. Maar haar journalistieke loopbaan startte ze op de radio. Die liefde voor radio maken bracht haar uiteindelijk ook naar Avrotros, vertelt ze aan Avrobode. “Bijna iedereen die ooit bij de radio heeft gewerkt kijkt daar met weemoed op terug.”

Anouk maakt rentree in The Voice

Na een jaar afwezigheid is zangeres Anouk weer terug als coach in The voice of Holland. Opmerkelijk, want de vorige keer leek ze er weinig lol in te hebben. Avrobode zet zes uitspraken van Anouk op een rij over de talentenjacht en over haar leven. Zoals het pareltje: “Ik ben niet iemand die van zijn stoel af gaat rennen om iemand te grijpen of te kussen. Doe even lekker normaal.”

Nostalgische zaterdagavonden op RTL 4

In de nieuwe zaterdagavondshow Oh wat een jaar! krijgen presentatrice Linda de Mol, teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge en twee bekende Nederlanders een styling naar de mode van het jaar uit de aflevering. Een programma vol nostalgische fragmenten en muziek. Avrobode kijkt alvast naar de acht jaartallen die in de afleveringen aan bod komen. Test uw kennis in onze quiz: wat weet u nog van die jaren?

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 41. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.