Deze week in Avrobode: Het salaris van Astrid Joosten en het enthousiasme van Chris Zegers

Alles weten over de televisie van 3 tot en met 9 februari? De vijfde Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Astrid Joosten onthult haar salaris

Al weken vraagt Astrid Joosten naar de salarissen van artsen, verpleegkundigen, bankiers en mensen in andere beroepen. In deze vierde, laatste aflevering van Wat verdien je? gaat het om het loon in de mediawereld en onthult Astrid wat ze zelf verdient. “Ik vind het wel bevrijdend”, lacht Astrid in Avrobode. “Dan ben ik van het gespeculeer af: hoort ze wel of niet bij de grootverdieners van de publieke omroep?”

Makkelijke of moeilijke vraag?

De beste tactiek bij Een tegen 100? Helaas: die bestaat niet, volgens vragenmaker Olaf van Maurik. Maar hij geeft in Avrobode wel wat tips om de quiz van Caroline Tensen zo goed mogelijk te spelen. “Zet altijd je escape in bij een categorie waarvan je niets af weet en kies dan voor een moeilijke vraag.”

Moltalk is een feestje voor Chris Zegers

Als fan van Wie is de Mol? kost het Chris Zegers geen enkele moeite enthousiast te worden over het programma. Alleen dat maakt Moltalk al een feestje voor hem. “Wat me opvalt aan dit Mol-seizoen is dat de dynamiek in de groep zo anders is”, vertelt Chris aan Avrobode. “Het spel wordt hard gespeeld. Maar ik vind het goed dat er nu vooral bloeddorstige alfatypes meedoen die voor de winst gaan.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 5. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.