Deze week in Avrobode: Johnny de Mol en Abbey Hoes

Alles weten over de televisie van 14 tot en met 20 april? De vijftiende Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Johnny de Mol: “Alles valt op z’n plek”

Lange tijd leek Johnny de Mol te handelen naar het principe ‘lang leve de lol’. Plezier in het leven heeft hij nog steeds, maar hij is ook volwassen geworden, zowel op televisie als privé. Maar hij blijft dingen recht uit het hart én met een knipoog doen. Ook in De reis van je leven, waarin hij met ongeneeslijk zieken op reis gaat, weet hij lichtheid te brengen.

Acht successen van Opsporing verzocht

Ook na 35 jaar houdt Opsporing verzocht wekelijks gemiddeld 1,3 miljoen mensen aan de buis gekluisterd. De politie is blij met die aandacht: ze krijgt na elke aflevering honderden bellers met nuttige tips, die vaak leiden tot een doorbraak in een onderzoek. In Avrobode: een overzicht van acht spraakmakende (moord)zaken die mede dankzij het programma werden opgelost.

Abbey Hoes emotioneel bij euthanasiescène Dokter Deen

Een drama in Dokter Deen: de piepjonge huisarts Pip, gespeeld door Abbey Hoes, helpt haar schoonvader Oscar in dit laatste seizoen bij zijn zelfgekozen einde. Dat was zwaar om te spelen, vertelt Abbey in Avrobode. “Het was een heel emotionele opnamedag.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 15. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.