Deze week in Avrobode: De Wie is de Mol?-ontknoping en Jan Terlouw

Alles weten over de televisie van 10 tot en met 16 maart? De tiende Avrobode van 2018 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Leonie ter Braak wil alles weten

Van politici ondervragen in de vroege ochtend, naar (on)alledaagse verhalen achter de voordeur; Leonie ter Braak (37) stapte over van WNL naar SBS 6 en presenteert nu Marktplaats: Heel Holland handelt en Hart van Nederland. “Iedereen heeft een verhaal, groot of klein”, vertelt Leonie in Avrobode. “We nemen letterlijk een kijkje achter de voordeur bij heel uiteenlopende mensen. Perfect voor mij, want ik ben ongelooflijk nieuwsgierig.”

Jan Terlouw: “Vertrouwen moet je waard zijn”

Jan Terlouw schreef het boekenweekessay 2018 met de titel Natuurlijk. Een vurig en onderbouwd pleidooi voor het oplossen van de klimaat-problematiek. “Het kán”, bepleit de schrijver in Avrobode. “En het is niet eens moeilijk. We moeten het alleen even doen. Dát wil ik uitdragen.”

Wie is de Mol: Jan, Ruben of Olcay?

Wie was dit seizoen de Mol? Op zaterdag 10 maart komen we erachter in de grote ontknoping van deze reeks, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. De Mol van vorig jaar, Thomas Cammaert, vertelt in Avrobode over zijn verdenkingen. “Mijn Mol van het eerste uur zit er nog in: Ruben. Maar Jan verdenk ik inmiddels ook. Alleen Olcay niet: als zij de mol is, spring ik in de vijver van het Vondelpark.”

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 10. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.