Deze week in Avrobode: Dionne Stax en kerst met Yvon

Alles weten over de kerst van onze sterren én over de televisie van 23 december tot en met 5 januari? De laatste Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in dit speciale dubbelnummer kunt verwachten.

Dionne Stax: “De Staxjes zijn vrij hecht”

Dionne Stax (32) presenteert het NOS Jaaroverzicht en luidt op Oudjaarsavond 2018 in tijdens het Nationale aftelmoment. Hoe kijkt ze zelf terug op 2017, hoe brengt ze de feestdagen door en wat zijn haar plannen voor volgend jaar? Dionne vertelt het allemaal in Avrobode. “De feestdagen zijn heel speciaal voor mij, daar geniet ik enorm van.”

Yvon Jaspers pleit voor een Scandinavische Kerst

Volgens Yvon Jaspers kunnen we een voorbeeld nemen aan Scandinavië, waar veel waarde wordt gehecht aan tradities. Vooral Kerst is daar belangrijk. “Ik denk dat we vaker moeten zoeken naar wat ons verbindt, dan naar wat ons van elkaar doet verschillen. We zijn vaak bezig met waar we het níet over eens zijn, terwijl ik denk dat veel mensen juist behoefte hebben aan het tegenovergestelde. Naast dit statement geeft Yvon ook een recept voor een Finse pastinaaktaart.

De grote Avrobode Jaarquiz

De feestdagen zijn een mooie aanleiding om terug te blikken op het afgelopen jaar. In een speciale jaarquiz kijkt Avrobode wat er gebeurde op het gebied van televisie, sport en amusement. Hoe werd Dwight Dissels bekend? Waar werd Freek Vonk ook alweer gebeten? Wat was het spektakelstuk in de Heel Holland Bakt-finale? Beantwoord de 21 vragen in de Avrobode, geef de oplossing door en maak kans op heerlijke prijzen!

Al deze artikelen en meer vindt u in Avrobode 51-52. Dit dubbelnummer ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.