Deze week in Avrobode: Dione de Graaff en Harm Edens

Alles weten over de televisie van 16 tot en met 22 december? De 50ste Avrobode van 2017 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Dione heeft een galajurk gekozen

Dione de Graaff en Tom Egbers presenteren dit jaar weer samen het NOC*NSF Sportgala. Avrobode blikt met Dione vooruit op de avond. “Een gala presenteren ligt behoorlijk buiten mijn comfortzone”, verklapt de NOS-ster. “Toch vind ik het stiekem heel leuk om te doen. Ik heb een prachtige jurk uitgekozen.”

Harm Edens mag de week weer afsluiten

Na een afwezigheid van bijna twee jaar keert het satirische programma Dit was het nieuws weer terug op tv, bij Avrotros. Teamcaptains zijn Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek. De presentator is wederom Harm Edens. “Dit was het nieuws is zo vergroeid met mij, dat ik geen moment heb gedacht dat het helemaal zou verdwijnen”, vertelt Harm aan Avrobode. “Voor mij voelt dit ook niet als een terugkeer, maar eerder als een doorstart.”

Hoe viert Nederland kerst?

SBS 6-sterren nemen vanaf maandag 18 december een kijkje in het land om te zien hoe Nederlanders nu Kerst vieren. Maar hoe deden we dat vroeger? En hoe kunt u nu nog uw huis gezelliger maken met Kerst? Avrobode zet de meest uiteenlopende kersttradities op een rijtje: van kaarsjes tot de foute kersttrui.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 50. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.