Deze week: Rick Nieman en Edsilia Rombley

Alles weten over de televisie van 16 mei t/m 22 mei? Nummer 20 van Avrobode van 2020 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Interview Edsilia Rombley

Aanstaande zaterdag wordt het alternatieve Songfestival gehouden. Eurovision: Europe: Shine a Light wordt mede gepresenteerd door Edsilia Rombley en het commentaar is van Cornald Maas.

Misdaadcollege met Rick Nieman

Het coronavirus stak bijna een stokje voor het tweede seizoen van Misdaadcollege, maar het gaat in aangepaste vorm toch door. Tot vreugde van presentator Rick Nieman. ‘Ik ontdekte hoe ingewikkeld opsporing en berechting is.’

Het beste van het Songfestival

Eurovision: Europe: shine a light wordt voorafgegaan door Het beste van het Songfestival. Daarin mag Duncan Laurence niet ontbreken. Hoe bracht hij het spektakel na 44 jaar weer naar Nederland?

Het Wad

Het gaat goed met de gewone zeehond in de Waddenzee. Natuurserie Het Wad laat unieke beelden zien van de geboorte van deze zeezoogdieren. Maar in de jaren 70 waren ze in Nederland bijna uitgestorven.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 20. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.