Deze week: Nick, Simon & Kees en Johanna ter Steege

Alles weten over de televisie van 24 t/m 30 april? Nummer 17 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Proost (digitaal) op de koning

Op 27 april viert koning Willem-Alexander zijn 54e verjaardag. Hoewel hij wel weer op pad mag, wordt het geen uitbundig feest. Corona bepaalt ook de koninklijke agenda. Aan het hof domineerden afgelopen jaar videobellen en mondkapjes.

Interview Claudia de Breij

Toen Claudia de Breij de geschiedenis van Heintje Davids ontdekte, wist ze: hier wil ik iets mee. Resultaat is de familievoorstelling Hier ben ik én de documentaire Claudia de Breij – Hier zijn wij.

Johanna ter Steege

In De beentjes van Sint-Hildegard speelt Johanna ter Steege de rol van Gedda, de bazige vrouw van Jan. Haar tegenspeler is Herman Finkers. ‘Iedereen houdt van hem.’

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me

Nick & Simon volgden vorig jaar hun helden Simon & Garfunkel. Nu mocht Kees Tol het onderwerp bepalen voor een documentaire. Het resultaat is Nick, Simon & Kees: Take a chance on me, over Abba. Wat maakt de popgroep volgens Kees zo speciaal?

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 17. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.