Deze week: Joris Linssen en Daphne Deckers

Alles weten over de televisie van 10 t/m 23 juli? Nummer 28/29 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Interview Joris Linssen

Joris Linssen loopt deze week Harm Edens tegemoet in Wandelhart, een dagelijks programma in samenwerking met Omroep Gelderland. Zo vangen ze het gemis van de Nijmeegse Vierdaagse een beetje op.

Drama in het familiebedrijf

De nieuwe dramaserie Swanenburg draait om de familie Praal, die een cosmetica- imperium runt. Het ooit zo hechte gezin dreigt na een reeks dramatische gebeurtenissen.

Interview Daphne Deckers

Na een jaar van volhouden en doorzetten, langzaam aan tijd om weer te genieten. Deze zomer mogen we dromen over wat straks weer kan. Knuffelen met kleinkinderen, reizen naar warme landen of gezellig tafelen met de hele familie. Waarover droomt Daphne Deckers?

Het droomjaar van Romana

Voor de broers Ruud en Riem de Wolff van ‘The Blue Diamonds’ betekende 1960 hun grote doorbraak met de hit ‘Ramona’. Wat gebeurde er nog meer in dit jaar?

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 28/29. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.