Deze week: Jochem Myjer en Tania Kross

Alles weten over de televisie van 9 t/m 15 oktober? Nummer 41 van Avrobode van 2021 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Jochem in de wolken

In de vierdelige serie Jochem in de wolken vliegt cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer in een luchtballon over de mooiste natuurgebieden van Nederland. ‘We moeten anders gaan leven.’

De treinbaan als droomwereld

In De grote kleine treinencompetitie, gepresenteerd door André van Duin, strijden zes teams van modelbouwers om De gouden locomotief. Dit zijn de teamcaptains.

Frisse wind door televisieland

De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring van dit jaar hebben alle drie te maken met het echte leven. De stemmers kunnen kiezen uiteen docusoap, misdaadserie en een documentairereeks.

Interview Tania Kross

Na 27 jaar in Nederland verhuisde operazangeres Tania Kross onlangs terug naar Curaçao. Ze vliegt voortaan op en neer voor concerten en tv-programma’s, zoals de zangwedstrijd Aria waarin zij jurylid is.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 41. Deze editie ligt nu in de winkel. Liever abonnee worden? Dat kan hier.