Deze week in Avrobode: Nadia Zerouali & Wilfred Genee

Alles weten over de televisie van 1 t/m 7 juni? Nummer 22 van Avrobode van 2019 is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Nadia Zerouali: ‘Harira is de smaak van mijn jeugd’

De islamitische vastenmaand, de ramadan, is alweer bijna op z’n eind. Tijd voor het Suikerfeest dus, oftewel Id al-Fitr. Culinair schrijver Nadia Zerouali vertelt over de ramadan en haar programma Het ramadangerecht.

De 6 wetten van de detective

Precies drie decennia geleden kocht de KRO de Britse misdaadserie Inspector Morse. Sindsdien is er veel veranderd. De zes belangrijkste ontwikkelingen in dertig jaar detectives.

Interview Wilfred Genee

Wilfred Genee (51) slaat een nieuwe weg in. Samen met Hélène Hendriks presenteert hij vanaf zondagavond op Veronica de wekelijkse talkshow Café Hendriks en Genee, met een beetje sport maar vooral veel nieuws.

Zes vragen aan Viktor Brand

In Hoeveel ben je waard? gluurt Viktor Brand zonder gêne in het huishoudboekje van anderen. Hij verbaast zich regelmatig, maar is zelf dan ook een echte spaarder.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 22. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.