Deze week in Avrobode: Sandra Schuurhof en Ajouad El Miloudi

Alles weten over de televisie van 12 tot en met 25 augustus 2017? Het vierde zomernummer van Avrobode is uit! Lees hier wat u in deze editie kunt verwachten.

Sandra is helemaal op haar plek

Sandra Schuurhof presenteert nu vijf jaar Hart van Nederland op SBS 6. Dat doet ze met veel plezier. “Het is een heel leuke club mensen, zowel voor als achter de schermen”, aldus Sandra in Avrobode. “Ik voel me enorm thuis.”

Ajouad onderzoekt DNA

In het nieuwe programma Van DNA tot Z onderzoekt Ajouad El ­Miloudi vanaf 20 augustus de plek die DNA inneemt in ons leven en blikt hij vooruit naar de toekomst. “Ik vraag me af of je de ontwikkeling richting designerbaby’s kunt tegenhouden”, vertelt Ajouad in Avrobode. “Op Cyprus bestaat al een kliniek waarbij je met ivf de kleur ogen of het geslacht van je kind kunt kiezen.”

Zomerspecial: Duitsland

In Avrobode kon u de laatste ­weken meer te weten komen over Zweden, Ierland en ons eigen Nederland. Het laatste themanummer van deze zomer is gewijd aan Duitsland, een van de meest geliefde vakantielanden van Nederlanders. Met onder meer correspondent Bertus Bouwman en Ik vertrek-stel Henk en Nies.

Al deze artikelen en meer vindt u in de Avrobode van week 32-33. Deze editie ligt nu in de winkel. Abonnee worden? Dat kan hier.